Gullklubben

Diadora er et av verdens eldste varemerker i sport og ble grunnlagt i 1948 i Montebelluna, Italia. Diadora begynte som produsent av fjellstøvler og arbeidssko, og gikk deretter inn i idretter som fotball, sykkel, tennis, Formel 1 og løp.

Ultimate Nordic har ansvaret for Diadora i Norge og Sverige og er spesielt sterke på klubb og sykkel. Vi sponsor lag som Viking og Bodø Glimt i Eliteserien og selvfølgelig Modum FK!

Diadora er en av Norges største aktører inn mot klubbmarkedet på tekstil og tilbehør, både på klubb/lagidrett og på sykkel. For å se Diadoras katalog, trykk her.

Vi er stolte av Diadora som vår utstyrsleverandør, med god oppfølging og god kvalitet på produktene!

Diadora.png______________________________________________________________________________________________________

Account Regnskap - "Vi løfter deg videre mot toppen. Nærhet og tett samarbeid med kunden, kvalitet og effektivitet står i fokus hos oss".

Account Regnskap tilbyr blant annet følgende tjenester; etablering/avvikling, bokføring, skybaserte løsninger, scanning av bilag, fakturering, elektronisk registrering, timeregistrering og rådgivning/controller.

De holder til i Modum, Drammen og Oslo. 8 ansatte med lang og bred erfaring og mye kompetanse. For å komme til deres hjemmeside; trykk her.

Vi er stolte av samarbeidet med Account Regnskap, og kan på det varmeste anbefale de til dere som leter etter en dyktig regnskapsfører!

Account%20Regnskap%20web%20liten.png
_______________________________________________________________________________________________________